Kategorier
Meizu

Meizu tar patent på fingeravtrycksläsare under displayen – bjuder på lite extra godsaker

Meizu kommer som så många andra tillverkare presentera mobiler i framtiden som kommer få fingeravtrycksläsaren inbyggd under displayen. Företaget Meizu har till och med tagit patent för funktionen. 

Meizu kommer i framtiden släppa nya telefoner som kommer få fingeravtrycksläsare inbakade under displayen. Nu har Meizu dessutom tagit patent på tekniken. Men faktum är att Meizu:s teknik erbjuder något extra (som däremot lär dyka upp hos konkurrenterna inom kort). Denna funktion som Meizu bland annat tagit patent på är att du även kommer kunna betala med läsaren som sitter placerad under displayen.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera