Kategorier
OnePlus

OnePlus 5T slut hos OnePlus – OnePlus 6 är nära!

För ett tag sedan tog OnePlus 5T slut i lager i USA. Nu ser det även ut som att resten av världen drabbats av samma ”hemska” torka av OnePlus 5T. Telefonen har tagits ut ur den svenska lagret.

Eftersom OnePlus tagit 5T ur lager betyder det att tillverkaren inte säljer någon telefon för stunden. Men eftersom OnePlus är ett telefonföretag så skulle det förvåna mig om de inte presenterar flaggskeppet OnePlus 6 under en snar framtid. Det sägs att OnePlus kommer presentera ”6” den 5e maj.

Tack Alexander för tipset!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera