Kategorier
OnePlus

OnePlus släpper en andra bild på OnePlus 6

OnePlus kommer med största sannolikhet hålla ett event 5e maj där företaget antagligen kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 6. Nu har tillverkaren släppt en bild på enheten som visar dess sida. 

Av bilden att döma ligger OnePlus nya stjärna OnePlus 6 under det nuvarande flaggskeppet OnePlus 5T. Vi kan se att OnePlus valt att behålla volymknapparna på den högra långsidan men att aviseringsknappen flyttats till den vänstra långsidan. Facket för de dubbla SIM-korten sitter istället placerad på den högra långsidan.

Via Feber

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera