Kategorier
LG

Är det här LG Q7?

3e maj kommer LG visa upp det nya flaggskeppet LG G7 ThinQ. Det ser dessutom ut som att tillverkaren kommer visa upp en billigare variant av G7 ThinQ kallad LG Q7. 

Nu kan en första bild ha läckt ut på LG Q7. Vi kan se att mobilen kommer sakna en flärp. På så sätt skiljer Q7 sig mycket från G7 (som både kommer få en flärp och en sensorhaka). Det nämns inga specifikationer för mobilen, men det ser ut som att LG kommer köra vidare på 18:9-formatet från Q6.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera