Kategorier
Meizu

Meizu Pro 15 ser riktigt fin ut!

Meizu kommer den 22a april hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp ett gäng nya mobiler. Nu har Meizu Pro 15 fastnat på en bild som visar hur luren kommer se ut, och den saknar en flärp.

Av bilden ovan att döma kommer Meizu Pro 15 sakna en flärp. Däremot ser det ut som att mobilen kommer få en otroligt tunn ram (ovanför skärmen). Telefonen kommer få en 5,46 tumsskärm med Full HD+ – upplösning (18:9). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 660 med antingen 4 eller 6 GB RAM. Telefonen kommer dessutom få ett ganska litet batteri på 2940 mAh.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera