Kategorier
Huawei

Är det här Huawei Mate 20 Pro?

Huawei kommer med största sannolikhet offentliggöra nya mobiler ur Mate-serien någon gång i oktober. Nu har lite konceptbilder publicerats på mobilen som bland annat visar en imponerande design. Mate 20 Pro sägs dessutom bli först ut med Qualcomms fingeravtrycksläsare placerad under displayen.

Enligt en ny källa kommer Huawei presentera Mate 20 i två varianter. Gissningsvis rör det sig om en Huawei Mate 20 och en Mate 20 Pro. Enligt källan kommer Mate 20 få en 6 tumsskärm med bildförhållandet 16:9. Mate 20 Pro sägs å andra sidan få en lika stor display fast med bildformatet 18,5:9. Mate 20 ser ut att få Full HD+ – upplösning medans Mate 20 Pro kommer få Quad HD-upplösning. Huawei Mate 20 Pro ryktas bli den första telefonen på marknaden med Qualcomms fingeravtrycksläsare som är inbakad under displayen.

Mate 20 Pro och Mate 20 kommer med största sannolikhet bli de första telefonerna från Huawei som kommer erbjuda företagets nya chipp Kirin 980, ett chipp som ser ut att springa cirklar runt Qualcomms nuvarande flaggskeppschipp Snapdragon 845 (då enheten som testats med Kirin 980 har fått 100 000 poäng bättre resultat mot för vad Galaxy S9 med Snapdragon 845 fått).

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera