Kategorier
Samsung

Jobbar Samsung på en telefon med flärp?

Samsung har vid flera tillfällen gått ut och sagt att tillverkaren ALDRIG skulle presentera en smartphone med en flärp. Som man hånat Apple för detta ”påhitt”. 

På Samsungs 18:9-telefoner har företaget använt sig av mindre sensorhakor över och under displayen. Företaget har vid flera tillfällen sagt att man aldrig skulle ta efter Apples lösning med en flärp på framsidan. Nu har det däremot framkommit att Samsung tagit patent på en telefon som har en flärp. Det är oklart vilken modell det rör sig om, men visst finns det en chans att det är Galaxy S10 som visat sig för dagens ljus.

Av bilden att döma kommer mobilen på bilden få dubbla kameror på baksidan, en USB Type C-kontakt och en högtalargrill placerad på undersidan.

Källa: Teknikveckan

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera