Kategorier
Okategoriserad OnePlus

OnePlus bekräftar: ”6” är vattentålig

De flesta tillverkarna har börjat IP-klassa sina telefoner. En tillverkare som däremot aldrig givit sig in i leken är OnePlus. Men nu verkar det som att det även är dags för OnePlus att ge sig in i leken. 

OnePlus har under kvällen berättat (indirekt) att företagets kommande flaggskepp OnePlus 6 kommer bli IP-klassad. Det nämns inte vilken typ av IP-klassning telefonen kommer få, men antagligen rör det sig om den högsta standarden IP68.

Visst är detta en trevlig nyheter för oss som bor i Sverige (där det typ alltid regnar)? Det tycker i alla fall jag. Det negativa med det är att OnePlus antagligen kommer få ta extra betalt just för att de måste täta samtliga kontakter på OnePlus 6 (USB Type C-kontakten, högtalarna, alla knappar och 3,5 mm uttaget).

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera