Kategorier
OnePlus

Rykte: OnePlus 6 blir tillgänglig i blått

Det ser ut som att OnePlus kommer hålla ett event 5e maj där företaget kommer offentliggöra den nya mobilen OnePlus 6. Nu har en intressant bild dykt upp på enheten, en bild som indikerar att OnePlus 6 kan komma att bli tillgänglig i en ny blå nyans. 

När du tidigare gått in på OnePlus hemsida har man kunnat köpa deras telefoner i svart och i vitt. I vissa fall har de även släppt röda specialutgåvor av modeller de släppt genom åren. Nu har en källa (som inte verkar särskilt trovärdig) nämnt att OnePlus kommer släppa OnePlus 6 i färgen Coral Blue. Det ser ut som att den blåa varianten av OnePlus 6 kommer få en mörkblå baksida och en svart front.

På bilden går det också att utläsa att 20 minuters Dash Charge-laddning ska ge en dags användning. Det är sedan tidigare klart att OnePlus 6 kommer få dubbla bakre kameror och upp till 8 GB RAM. Däremot bör ni ta det här färgvalet med en rejäl nypa salt.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera