Kategorier
ASUS

ASUS jobbar på en gamingmobil

Om 2017 var trenden där telefoner med formatet 18:9 slog igenom så känns det som att 2018 kommer bli året där mobiler med fokus på gaming kommer slå igenom. ASUS är nu den fjärde tillverkaren som avslöjat att företaget kommer presentera en spelmobil. 

ASUS VD har under dagen gått ut och meddelat att företaget inom kort kommer visa upp sin första smartphone med huvudfokuset gaming. Det framgår inte vilken/vilka komponenter ASUS lagt ner extra mycket krut på, men jag hoppas i alla fall att den Taiwanesiska tillverkaren satsar lite extra på processorn och displayen. Men det återstår däremot att se.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera