Kategorier
Xiaomi

Bekräftat: Xiaomi Mi 6X och Mi A2 visas upp 25 april

För ett antal dagar sedan fick vi reda på att kinesiska Xiaomi antagligen skulle hålla ett event 25e april. Nu har tillverkaren skickat ut en pressinbjudan som bekräftar att företaget kommer visa upp nya mellanklassatsningarna Mi 6X och Mi A2 på eventet.

På inbjudan är det en bild på en blå Xiaomi Mi 6X. Som jag rapporterat tidigare kommer Xiaomi Mi 6X bli tillgänglig i två kulörer: blått eller rött. Bägge kommer antagligen få vita framsidor (som jag skulle önskat svarta framsidor, men man kan ju inte få allt man önskar sig här i världen). Mi 6X förväntas få en 5,99 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9. Det bästa av allt är att telefonen ser ut att få riktigt tunna ramar runtom displayen.

Xiaomi Mi A2 har jag inga tekniska specifikationer på. Däremot misstänker jag att Xiaomi Mi A1 kommer få samma specifikationer som Mi 6X fast köra Android One som operativsystem istället för Xiaomis egna MIUI.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera