Kategorier
LG

Evan Blass publicerar bild på LG G7 ThinQ – har definitivt en flärp

Den 3e maj kommer LG hålla ett event där företaget med största sannolikhet kommer visa upp nya flaggskeppet LG G7 ThinQ. Nu har mästerläckaren Evan Blass publicerat en bild på mobilen. 

LG G7 ThinQ ser ut att bli ett riktigt kvalitetsbygge med tanke på ramen som löper runt enheten (som enligt mig ser väldigt hållbar ut). LG G7 ThinQ har dock fortfarande samma ”problem” som många Androidkonkurrenter; att det är en flärp på toppen och en sensorhaka i botten av displayen. Jag hoppas däremot att man kommer kunna ”inaktivera” sensorhakan om så önskas. Hur som haver blir det spännande att se vad LG kommer visa upp.

https://twitter.com/evleaks/status/986032573318037510

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera