Kategorier
OnePlus

Så bra foton tar OnePlus 6

Inför varje lansering av en ny mobil brukar grundarna Carl Pei och Pate Lau ta en liten fotorunda med de nya mobilerna. Så är även fallet med OnePlus 6. Hur bra är OnePlus nya mobil på att fota?

Av bilderna nedan tar OnePlus 6 bra bilder i fullt dagsljus, precis som många andra smartphones ute på marknaden med andra ord. Det mest intressanta är porträttläget i mobilen, ett läge som telefonen ser ut att fixa mycket bra.

Det återstår att se hur bra OnePlus 6 kommer kunna fota i mörkret. Jag misstänker att kameran i OnePlus 6 kommer vara i princip samma kamera som sitter i OnePlus 5T. Därför misstänker jag att OnePlus 6 inte kommer vara någon supertelefon att fota med i mörkret. Men det återstår naturligtvis att se!

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera