Kategorier
Samsung

Kan det här vara specifikationerna för Galaxy S10 och S10+?

I februari kommer Samsung med stor sannolikhet hålla ett event där tillverkaren antagligen kommer visa upp de två nya mobiltelefonerna Samsung Galaxy S10 och S10+. 

Enligt en källa kommer mobilerna få lite större skärmar mot sina föregångare. Samsung Galaxy S10 sägs få en edgeskärm på 5,9 tum med Quad HD-upplösning tillsammans med en SUPER AMOLED-panel. Detsamma gäller S10+, förutom att telefonen kan komma att få en något större 6,3 tumsskärm.

Enligt samma källa kommer Samsung Galaxy S10 och S10+ få fingeravtrycksläsarna inbyggda under displayen. Det skulle förvåna mig om så inte blir fallet eftersom flera konkurrenter redan börjat med funktionen. Sist men inte minst nämns det att telefonerna kan få 3D-funktioner inbyggda i kameran.

I och med lanseringen av Galaxy S10 och S10+ så kommer Samsung fira tio år av Galaxy S-serien. Så jag hoppas vi får se något extra av Samsungs kommande flaggskepp.

Källa: PhoneArena

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera