Kategorier
ASUS

ASUS Zenfone Max Pro A1 kan bli ASUS första mobil med Android One.

Det ser ut som att ASUS har en ny mobil på gång. Enligt uppgifter kommer mobilen köra Android One och dessutom vara utrustad med ett gigantiskt batteri.

Telefonen kommer få en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 636 med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla 16 MP-kameror medans framsidan pryds av en ensam 16 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett gigantiskt 5000 mAh.batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android One från start.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera