Kategorier
ZTE

Här är ZTE:s nya vrålåk

ZTE Nubia har, precis som utlovat, haft ett event under dagen där man visat upp spelmobilen Nubia Red Magic. Mobilen kommer både bli tillgänglig i rött och svart. Dessutom har den specifikationer som imponerar under huven! 

ZTE Nubia Red Magic har fått en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9. Något som är udda med luren är att den fått en LTPS-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845, antingen med 6/64 eller med 8/128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 24 MP-kamera (f/1.7) medans framsidan pryds av en 8 MP-kamera (F/2.0).

I övrigt har mobilen fått ett 3800 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android Oreo från start.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera