Kategorier
Huawei

Huawei kommer INTE dela med sig av sin Kirin-krets

Tillverkare så som Qualcomm och MediaTek får slita hårt eftersom företagen tillverkar de flesta processorerna till diverse mobiltillverkare världen över. Men vad beror detta på? 

Till stor del beror det på att de tillverkare som gör egna chipp behåller dessa i sina egna modeller som man släpper. Nu har Huawei bekräftat att företaget inte kommer dela med sig av de hemgjorda Kirin-chipp till några konkurrenter. Detta kommer inte som någon större överraskning eftersom Samsung och Apple knappast heller lär släppa sina chipp till några konkurrenter.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera