Kategorier
LG

LG G7 ThinQ blir först i världen med ”banbrytande funktion”

Den 3e maj kommer LG hålla ett event där tillverkaren förväntas visa upp flaggskeppet LG G7 ThinQ. Nu har det framkommit att G7 ThinQ kommer bli först med en ”banbrytande funktion”. 

Att lägga till funktionsknappar började i och med Samsung Galaxy S8, S8+ och Galaxy Note 8. Sedan dess har Samsung följt upp trenden med sin Bixby-knapp genom att utrusta Galaxy S9 och S9+ med knappen. Nu ser det däremot ut som att LG kommer haka på Samsungs trend med en extraknapp.

Det ser ut som att LG G7 ThinQ kommer få en extraknapp på sin vänstra långsida. När man trycker på denna ska man komma direkt till Google Assistent. Det är osäkert om man kommer kunna ändra genväg för knappen (app att öppna). Men jag misstänker att man kommer kunna ställa in valfri app som man vill ska öppnas när man trycker på knappen.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera