Kategorier
Samsung

Uppgift: Galaxy X blir en utvikbar Galaxy Note 8

Samsung kommer troligtvis visa upp en vikbar smartphone i slutet på det här året. Det har inte spekulerats så mycket om telefonen (annat än att den kommer bli vikbar). Nu kan den första specifikationen ha dykt upp gällande Galaxy X. 

Enligt uppgifter kommer Samsung Galaxy X bli lika stor som Samsung Galaxy Note 8 (till det yttre) när telefonen är fullt utvecklad. Enligt källan kommer Galaxy X rymma två displayer som sägs vara på 3,5 tum vardera.

Trots att Samsung redan förra året gick ut och sa att man skulle släppa en vikbar telefon det här året ser det inte ut att bli fallet. Istället kommer företaget (antagligen) presentera telefonen det här året och släppa den nästa år.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera