Kategorier
Xiaomi

Uppgift: Xiaomi Mi7 blir försenad

Xiaomi sägs, precis som många andra tillverkare, presentera en flaggskeppsmobil för 2018. Det är klart att det handlar om en enhet vid namn Xiaomi Mi7. Enheten skulle enligt källor presenteras under kvartal två, men så ser fallet inte ut att bli. 

Enligt nya uppgifter har Xiaomi tagit efter Apple genom att utrusta Mi7 med endast Face ID. Det finns en drös mobiler på marknaden med ansiktsigenkänning. Men den ansiktsigenkänningen identifierar bara ditt ansikte (som en bild). Apples Face ID-teknik identifierar å andra sidan 30 000 punkter i ditt ansikte. På så sätt är Face ID en otroligt säker upplåsningsmetod.

Enligt en källa håller Xiaomi på att jobba på en liknande lösning som Apples Face ID, men det sägs att Xiaomi stött på patrull med tekniken och att man därför tvingas skjuta upp lanseringen av Mi7.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera