Kategorier
LG

Evan Blass publicerar officiell bild på LG G7 ThinQ

Den 3e maj kommer LG hålla ett event där föreraget förväntas presentera det nya flaggskeppet LG G7 ThinQ. Nu har mästerläckaren Evan Blass publicerat en officiell bild på mobilen.

Av bilden att döma kommer LG G7 ThinQ få dubbla kameror på baksidan tillsammans med en fingeravtrycksläsare. Det ser dessutom ut som att LG denna gång kommer placera av/på-knappen på den vänstra långsidan. På framsidan ser vi att telefonen fått en flärp och en sensorhaka. Det ser dessutom ut som att LG valt att behålla hörlursuttaget. Tumme upp för det!

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera