Kategorier
Samsung

Pressbild på Samsung Galaxy A6 Plus läcker

Det ser ut som att Samsung inom kort kommer offentliggöra nya smartphones. Nu har en pressbild läckt ut på företagets kommande mellanklassare, Samsung Galaxy A6 Plus. Vi kan bland annat se att mobilen kommer få formatet 18:9 och vad Samsung kallar för en Infinity Display.

Enligt uppgifter kommer Samsung Galaxy A6 Plus få en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9. Under huven ser det ut som att telefonen kommer få processorn Snapdragon 625 med 4/32 eller 4/64 GB inbyggt minne. Vi kommer finna dubbla kameror på både fram- och baksidan, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 Oreo från start. Det är oklart när Samsung kommer presentera telefonen men förhoppningsvis blir det inom kort.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera