Kategorier
ASUS Okategoriserad

ASUS skickar ut uppdatering till Zenfone 5 – förbättrar kameran

ASUS har inte ännu släppt mobilen Zenfone 5 i Sverige. Mobilen är troligtvis inte långt borta från att släppas här. Nu har ASUS skickat ut en uppdatering till mobilen som bland annat förbättrar kameran. 

Uppdateringen innehåller bland annat mjukvara som gör att Zenfone 5 kommer kunna ta bilder med Bokeh-effekt (ett motiv med suddigt bakgrund). Utöver det har tillverkaren lagt till lite ”AI-funktioner” i kameramjukvaran, något som möjliggör för mobilen att veta vad du fotar och således kunna anpassa inställningarna efter motivet. Utöver det har ASUS även förbättrat telefonens ansiktsupplåsning.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera