Kategorier
OnePlus

OnePlus fortsätter att retas inför lanseringen av ”6”

Det är inte klart vilket datum OnePlus kommer presentera flaggskeppet OnePlus 6. Däremot är det klart att företaget kommer presentera flaggskeppet inom kort. De senaste veckorna har jag släppt en hel del information om telefonen, och det ser det ut som att jag kommer fortsätta med fram tills dess att OnePlus presenterar OnePlus 6.

OnePlus har under gårdagen släppt en teaservideo där man återigen förklarar att OnePlus 6 kommer bli en riktigt snabb mobiltelefon. Det har tidigare bekräftats att OnePlus 6 kommer få processorn Snapdragon 845 tillsammans med upp till 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Det tillsammans med telefonens rena gränssnitt Oxygen OS (baserat på Android 8.1 Oreo) kommer göra OnePlus 6 till en riktigt snabb mobiltelefon.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera