Kategorier
OnePlus

Helbilder på OnePlus 6 kan ha påträffats

Fram tills den dagen då OnePlus offentliggör ”6” är jag säker på att jag kommer skriva om en hel del rykten/läckor som sipprar ut gällande OnePlus kommande prestandamonster. Nu kan två nya bilder ha läckt ut på OnePlus 6.

Det har spekulerats huruvida OnePlus 6 kommer få trådlös laddning eller inte. På en av bilderna nedan ligger telefonen på någon sorts platta, vilket antagligen är en trådlös laddningsplatta. Det ser dessutom ut som att telefonen kommer få små ramar runt displayen (med undantag för en viss flärp).

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera