Kategorier
OnePlus

OnePlus släpper ännu en teaserbild på ”6”

OnePlus kommer inom kort presentera företagets nya flaggskepp OnePlus 6. Tillverkaren har under de senaste dagarna lagt ut en hel del ledtrådar gällande OnePlus 6. Den här gången verkar det vara baksidan som gäller och inte framsidan (som var fallet med OnePlus 5T).

OnePlus har nu släppt ännu en bild på företagets kommande flaggskepp ”6”. Vid det här laget kommer det inte som någon överraskning att mobilen kommer, för första gången i OnePlus historia, få en baksida i glas. Glaset på baksidan av OnePlus 6 ska ha behandlats flera gånger så att kulören skiftar färg beroende på ljuset. OnePlus förväntas hålla en presentation 17 maj där företaget förhoppningsvis kommer visa upp OnePlus 6.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera