Kategorier
Nokia Senaste nytt

Bild läcker på Nokia X6 – ser riktigt flådig ut!

HMD Global kommer på fredag hålla ett event där företaget förväntas visa upp nya mellanklassmobilen Nokia X6. Nu har telefonen fastnat på bild med tillhörande specifikationer. 

Av bilden nedan att döma kommer Nokia X6 vara utrustad med en flärp på framsidan. Telefonen sägs få en 5,8 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 19:9. Under huven ser det ut som att mobilen kommer få processorn Snapdragon 636 med hela 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Det ser därmed ut som att Nokia X6 kan bli en riktigt intressant mobil.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera