Kategorier
LG

Evan Blass publicerar bild på svarta LG G7 ThinQ

Vi kryper allt närmare en lansering av LG G7 ThinQ. Det märks bland annat på att många uppgifter har börjat sippra ut gällande telefonen. Nu har Evan Blass släppt sin andra bild på G7 ThinQ på mycket kort tid. 

Förra gånger publicerade jag en bild på mobilen i färgen silver. Nu har Evan Blass publicerat en bild på den svarta varianten av LG G7 ThinQ. Vi kan se att telefonen kommer få en svart framsida. Däremot ser det ut som att baksidan kommer få en färg som skiftar mellan svart och blått. Tyvärr ser det däremot ut som att flärpen i G7 ThinQ kommer bli betydligt större än hos exempelvis Huawei P20 Pro.

https://twitter.com/evleaks/status/989498080289583105?s=19

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera