Kategorier
OnePlus Senaste nytt

OnePlus 6 ser ut att bli tillgänglig i vitt

Under gårdagen gick OnePlus ut och avslöjade att företaget kommer presentera nya mobilen OnePlus 6 på ett event 16e maj. Fram tills dess kommer det antagligen sippra ut mer uppgifter gällande ”6”.

OnePlus 6 kommer garanterat bli tillgänglig i en svart kulör. Däremot ser det ut som att OnePlus kommer satsa på att släppa en variant av mobilen med en vit baksida med en ram i guld. Telefonens detaljer så som 1+ – loggan och fingeravtrycksläsaren ser också ut att få färgen guld. Däremot är telefonens framsida svart.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera