Kategorier
OnePlus Senaste nytt

OnePlus skickar ut teaser på OnePlus 6 Marvel Avengers Limited Edition

Den 16e maj kommer OnePlus offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 6. Nu har tillverkaren lagt ut en teaservideo som visar mobilens framsida.

Vi kan se att Avengersversionen av OnePlus 6 kommer få en flärp på framsidan. Dessutom kan vi se att mobilen kommer få en platt display. Marvel-upplagan av OnePlus 6 förväntas endast bli tillgänglig i modellen med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera