Kategorier
LG

Bekräftat: LG G6 uppdateras till Oreo nästa vecka

LG har på senare tid varit otroligt långsamma på att skicka ut uppdateringar till företagets mobiltelefoner. Nu ser det däremot ut som att man kommer uppdatera LG G6. 

LG G6 tickar fortfarande på Android 7.1.2 Nougat och skulle behöva lite kärlek. LG har under dagen meddelat att man kommer börja skicka ut Android 8.0 Oreo till flaggskeppet G6 från och med nästa vecka. Först ut blir de Sydkoreanska varianten av mobilen, men det här betyder att uppdateringen snart kommer anlända till svenska exemplar av G6.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera