Kategorier
OnePlus Senaste nytt

Officiell bild kan ha påträffats på OnePlus 6

Den 16e maj kommer OnePlus offentliggöra flaggskeppet OnePlus 6. Fram tills dess kommer jag göra allt jag kan för att försöka lista ut här på bloggen hur luren kommer bli. Nu har troligtvis en skarp bild på mobilen ha läckt. 

Jag har under flera veckors tid rapporterat om officiella såväl som inofficiella uppgifter kring OnePlus nästa mobil ”6”. Nu ser det ut som att en officiell bild kan ha läckt ut på OnePlus 6. På bilden kan vi tydligt se att mobilen kommer få en flärp och en haka på framsidan medans en fingeravtrycksläsare och de dubbla kamerorna placerats på mobilens baksida.

Jag ska iväg på OnePlus event den 16e maj och om ni har några frågor om OnePlus så går det bra att printa ner dom nere i kommentarsfältet så ska jag försöka besvara dessa efter eventet!

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera