Kategorier
HTC

Specifikationer för HTC U12 har påträffats

HTC kommer förhoppningsvis inom kort visa upp det nya flaggskeppet HTC U12. Nu har många specifikationer till telefonen läckt ut via nätet. Telefonen kommer bland annat få formatet 18:9. 

Telefonen kommer få en 6 tumsskärm med Quad HD-upplösning i formatet 18:9. Vidare nämns det att telefonen kommer få ett 3500 mAh-batteri, Quick Charge 4.0 och Android 8.0 Oreo från start. HTC kommer även skicka med ett par högkvalitativa hörlurar i lådan till HTC U12.

HTC har inte bekräftat att U12 kommer få processorn Snapdragon 845, men det skulle förvåna mig om den inte kommer få processorn eftersom det handlar om ett flaggskepp från HTC.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera