Kategorier
LG

LG arbetar på ny smartklocka

Det ser ut som att LG kommer presentera en ny smartklocka inom kort. Den här smartklockan kommer skilja sig en hel del från företagets tidigare smarta klockor då den både kommer vara digital och analog. 

Klockan kallas för LG Watch Timepiece och kommer alltså erbjuda klassiska analoga visare. Klockan kommer få en rund display på 1,2 tum med upplösningen 360 x 360 pixlar. Under huven finner vi 768 MB RAM och 4 GB inbyggt minne tillsammans med processorn Snapdragon 2100.

I övrigt ser det ut som att klockan kommer få ett 240 mAh-batteri och en USB Type C-kontakt. Enligt uppgifter kommer klockan finnas till försäljning 30 april.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera