Kategorier
Xiaomi

Specifikationer och bilder på Xiaomi Redmi S2 läcker

Xiaomi är en tillverkare som släpper nya telefonmodeller ofta. För tre dagar sedan presenterade företaget Mi 6X. Nu ser det ut som att det är dags igen! 

Enligt uppgifter kommer Xiaomi presentera en modell som heter Redmi 2S. Av bilderna i artikeln att döma kommer telefonen få det avlånga formatet 18:9. Enligt källan kommer telefonen få en 5,99 tumsskärm med HD-upplösning. Under huven ska vi hitta chippet Snapdragon 625 tillsammans med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne.

På baksidan sitter dubbla kameror, en primär 12 MP-kamera och en sekundär 5 MP-kamera. I övrigt kommer telefonen få en fingeravtrycksläsare och Android 8.1 Oreo från start.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera