Kategorier
OnePlus

Avslöjat: priset på OnePlus 6

Den 16e maj kommer OnePlus hålla ett event där företaget förväntas visa upp nya leksaker. När det kommer till OnePlus 6 har jag rapporterat om det mesta. Design och specifikationer. Priset har jag däremot inte rapporterat om. 

En bild har under dagen läckt ut från en ”seriös” återförsäljare i Indien. Den här återförsäljaren listar priset på varianterna med 64 GB inbyggt minne och 128 GB inbyggt minne.

Återförsäljaren listar att man kommer ta 36 999 Indiska rupier för modellen med 64 GB inbyggt minne (motsvarande 4827 kronor) medan återförsäljaren listat priset 39 999 Indiska rupier för modellen med 128 GB inbyggt minne (motsvarande 5220 kronor). Det ser därmed ut som att 64 GB modellen kommer få ett slutpris på 5490 kronor medans 128 GB-modellen kan få slutpriset 5990 kronor.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera