Kategorier
HTC

HTC U12+ åker fast – så bra är kameran

HTC har ännu inte skickat ut någon inbjudan till något event, men jag misstänker att det inte är lång tid kvar tills dess att företaget kommer offentliggöra flaggskeppet HTC U12+. Nu har ett gäng foton tagna med mobilen publicerats på nätet. 

HTC U11 hyllades bland annat för sin utmärkta kamera. Det ser ut som att HTC kommer försöka bygga vidare på det konceptet. Det ser nämligen ut som att HTC U12+ kommer utrustas med två bakre kameror. Den primära kommer få upplösningen 12 megapixel med bländartalet f/1.6 medans den sekundära kameran kommer få samma upplösning fast bländartalet f/2.4. Den sekundära kameran kommer antagligen agera telefotolins till den primära kameran (alltså 2x optisk zoom).

I övrigt förväntas HTC U12+ få processorn Snapdragon 845, 6 GB RAM, en 6 tumsskärm med Quad HD-upplösning och Android 8.0 Oreo från start. Det är som sagt oklart när HTC kommer introducera mobilen.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera