Kategorier
ASUS

Läckt bild visar vad ASUS Zenfone 5Z går för i Benchmark

För ungefär två månader sedan presenterade ASUS flaggskeppsmobilen Zenfone 5Z. Nu har ett benchmarkresultat läckt ut som visar vad telefonens Snapdragon 845-chipp går för. 

ASUS Zenfone 5Z har utrustats med processorn Snapdragon 845 tillsammans med 6 GB RAM. I benchmarkprogrammet AnTuTu får telefonen resultatet 274 499. Det kan jämföras med Xiaomi Mi Mix 2S som fått resultatet 273 741. Däremot hamnar Zenfone 5Z bakom Xiaomi Blackshark som fått resultatet 279 464.

Källa

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera