Kategorier
LumiWatch

LumiWatch arbetar på en smartklocka som kan projicera displayen på handleden

I flera år har det släppts smarta klockor, en väldigt smart pryl som är väldigt beroendeframkallande om man får många notiser. Nu ser det ut som att tillverkaren LumiWatch kan komma ut med en riktigt cool nyhet! 

Tillverkaren har under dagen släppt en video som visar en smartklocka som projicerar bilden från klockan direkt på handleden. Enligt källan kommer LumiWatch kunna projicera en bild som är fem gånger större än en vanlig smartwatch-display. Självklart ska klockan få en pekkänslig yta på handleden.

Det ser ut som att klockan kommer få en quad-core – processor från Qualcomm, 768 MB-RAM, ett 740 mAh-batteri och Android 5.1 (!) från start. Klockan ska kunna projicera upp bilden i 15 lumen.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera