Kategorier
LG

Först ut i Sverige: här är specifikationerna för LG G7

Mobilanyheter kan idag, som svenska första media, meddela specifikationerna för LG:s kommande flaggskepp G7 ThinQ. Enligt mig så ser telefonen riktigt lovande ut! 

LG G7 ThinQ kommer få en 6,1 tumsskärm med upplösningen 3120 x 1440 pixlar tillsammans med en LCD-panel och formatet 19,5:9. Under huven hittar vi chippet Snapdragon 845 med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla 16 MP-kameror (vidvinkel i 120 grader) medans framsidan består av en 8 MP-kamera.

I övrigt kommer mobilen få ett 3000 mAh-batteri (med stöd för Quick Charge 4.0), IP68-klassning, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0. Dessvärre ser det ut som att luren kommer sakna trådlös laddning, trots att den kommer få en glasbaksida.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera