Kategorier
Apple

Här är Apple iPhone SE2 – har imponerande display-yta

Lite senare den här månaden förväntas Apple visa upp en uppföljare till två år gamla Apple iPhone SE. Mobilanyheter kan som första svenska media nu publicera ett gäng bilder på enheten. 

Av bilderna i artikeln att döma kommer iPhone SE2 vara ett imponerande bygge! Telefonen ser ut att få skärm över nästan hela framsidan. Om vi tar oss en titt runtom mobilen kan vi se att telefonen kommer sakna ett hörlursuttag men att telefonen kommer få dubbla högtalargrillar på botten.

Inga specifikationer nämns, men jag misstänker att SE2 kommer få en 4,5 tumsskärm och Apples A10-chipp.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera