Kategorier
LG

Sista jätteläckan innan lanseringen av LG G7 ThinQ kan vara här

Som de flesta antagligen vet om kommer LG hålla ett event under morgondagen där företaget kommer presentera nya flaggskeppet G7 ThinQ. Nu kan jag gå ut med ett gäng bilder och specifikationer på enheten i samarbete med Roland Quandt. 

Det ser ut som att mobilen kommer bli tillgänglig i tre kulörer, svart, rosa och blått. Tidigare gick jag ut med uppgifter om att telefonen skulle få en LCD-panel. Enligt Quandt stämmer dock inte detta, då LG, enligt honom, utrustat G7 ThinQ med en 6,1 tumsskärm med en AMOLED-panel. Enligt Quandt kommer G7 ThinQ endast bli tillgänglig med 64 GB internt minne. Men man ska kunna välja om man vill köpa telefonen med 4 eller 6 GB RAM.

Om jag känner mina vänner på LG Nordic rätt så kommer de bara ta hit en variant av mobilen. Såklart hoppas jag att den varianten är den med 6 GB RAM.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera