Kategorier
OnePlus

Flera bilder läcker på OnePlus 6

Om precis två veckor kommer OnePlus hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya telefonen OnePlus 6. Under eftermiddagen har flera bilder läckt ut på mobilen. 

OnePlus kommer, precis som många andra Androidtillverkare redan gjort, utrusta OnePlus 6 med en flärp i toppen av displayen. Telefoner så som Huawei P20 och ASUS Zenfone 5 har bägge stora dö-ytor på undersidan av displayen. Jag har hyllat iPhone X för att mobilen inte har någon haka under displayen, och OnePlus 6 ser ut att bli första Androidmobilen utan någon större haka på undersidan.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera