Kategorier
Nokia

Hands On med Nokia X

Onsdagen den 16e maj kommer HMD Global hålla ett event där företaget kommer visa upp nya mellanklassmobilen Nokia X6. Jag har sedan tidigare lagt ut ett gäng bilder på mobilen. Nu har även en video läckt ut på luren. 

Av videon nedan att döma kommer Nokia X få en flärp på framsidan och dubbla kameror på baksidan. Många spekulerade om att Nokia X skulle få en fingeravtrycksläsare inbyggd i displayen. Så ser inte ut att bli fallet då den placerats på baksidan.

Några av de listade specifikationerna är en 5,8 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med chippet Snapdragon 636.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera