Kategorier
LG

Hands On-video på LG G7 ThinQ läcker strax före lansering

LG kommer lite senare idag visa upp det nya flaggskeppet G7 ThinQ. Nu har en klockren video läckt ut på mobilen där man berättar om specifikationerna och visar upp designen på LG:s nya satsning. 

En av de mest intressanta med telefonen är att den kommer få en dedikerad knapp för att öppna Google Assistent. Dessutom har LG (sorgligt nog enligt mig) flyttat strömknappen till den högra långsidan. Dessutom avslöjas det att G7 ThinQ kommer få trådlös laddning.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera