Kategorier
Samsung Senaste nytt

Här är Samsung Galaxy A6+

Samsung har under dagen presenterat företagets nya mellanklassmobil Galaxy A6+. Med den här mobilen har tillverkaren satsat på kamerorna då telefonen erbjuder dubbla bakre kameror.

Samsung Galaxy A6+ har utrustats med en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med en SUPER AMOLED-panel. Under huven hittar vi en åttakärnig processor med 3/32 eller 4/64 GB minne. På baksidan sitter som sagt två kameror, en primär 16 MP-kamera och en sekundär 5 MP-kamera. På framsidan sitter en 24 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 3500 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 Oreo från start.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera