Kategorier
LG

LG presenterar flaggskeppet G7 ThinQ

LG har under dagen presenterat företagets nya flaggskepp G7 ThinQ. Det här är företagets nya mobil som är fullproppad med AI-funktioner. Dessutom har mobilen fått en flärp på framsidan.

LG G7 ThinQ har fått en 6,1 tumsskärm med upplösningen 3120 x 1440 pixlar i formatet 19,5:9. Det tillsammans med en LCD-panel. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 med antingen 4/64 eller 6/64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla 16 MP-kameror med bländartalen f/1.5. Tillsammans ska dessa kameror kunna ta bra vidvinkelfoton. På framsidan sitter en 8 MP-kamera. LG har även satsat en hel del på AI-funktioner till kameramjukvaran.

I övrigt har G7 ThinQ fått ett 3000 mAh-batteri (lite generösare kunde ni väl varit LG?), en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, IP68-klassning, trådlös laddning och stereohögtalare som ska vara ”tio gånger mer kraftfulla än en vanlig mobilhögtalare” samt Android Oreo från start.

Uppdatering: det är modellen med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne som kommer släppas på den svenska marknaden inom kort. 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera