Kategorier
OnePlus

OnePlus 6 är den första mobilen i världen som fottat ett omslag för en tidning

OnePlus kommer hålla ett event den 16e maj där företaget kommer presentera det nya flaggskeppet OnePlus 6. Redan nu har företaget lagt upp en sak som indikerar vad man fokuserar på i mobilen.

OnePlus 6 är den första mobilen i världen som fotat ett omslag till en indisk tidning. Det är något som indikerar att mobilen fått en bra kamera. Enligt rykten kommer OnePlus 6 få dubbla kameror, en primär 16 MP-kamera och en sekundär 20 MP-kamera.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera