Kategorier
Fitbit Google Wear OS

Rykte: Fitbit arbetar på smartklocka med Wear OS

Fitbit meddelade för en tid sedan att företaget utvecklat ett eget OS, ett gränssnitt som vi hittar i företagets smarta klockor Ionic och Versa. Nu ser det däremot som att det kan bli ändring på detta. 

Fitbit och Google har under gårdagen meddelat att företagen kommer börja samarbeta när det kommer till hälsorelaterad mjukvara. Fitbit och Google har inte sagt ett ord om att tillverkarna kommer släppa någon Wear OS-klocka. Jag misstänker däremot att det inte är helt otänkbart med tanke på att de inlett ett samarbete.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera