Kategorier
Apple

Ben Geskin lägger ut konceptbilder på iPhone SE2

Apple kommer med stor sannolikhet hålla ett event nu i maj där företaget förväntas visa upp nya mobilen iPhone SE2, en telefon som förväntas få bra specifikationer för sin storlek. 

Benjamin Geskin har under kvällen publicerat två konceptbilder på Apples kommande mobil iPhone SE2. Jag la tidigare ut renderade bilder på Apples kommande telefon. På dessa renderande bilder kunde vi se att telefonen kommer få en baksida som liknar baksidan på iPhone SE, men också att SE2, med största sannolikhet, kommer få i princip 100% display på framsidan (med undantag för flärpen som bland annat rymmer en kamera och en telefonhögtalare).

På bilden som publicerats idag kan vi mycket riktigt se att iPhone SE2 kommer få väldigt mycket skärmyta på framsidan. På en av bilderna jag lagt in i den här artikeln syns telefonens volymknappar och av/på-knapp. Detta är en sak jag inte tror att Benjamin brytt sig om att göra om då han endast fokuserat på att illustrera hur framsidan på en kommande iPhone SE2 kan komma att se ut.

På tidigare bilder har vi sett att telefonen kommer sakna ett hörlursuttag och att mobilen antagligen (med tanke på aluminiumbaksidan) kommer sakna trådlös laddning. Det är mer eller mindre bekräftat att SE2 kommer få Apples A10-chipp. Något jag också hoppas på är att Apple IP-klassat mobilen.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera